WEFT EXTENSIONS - EDUCATION

Haluatko kehittää ammattitaitoasi ja tuoda työhösi lisäarvoa. Beaded Weft -pidennysmenetelmä on uusimpia menetelmiä Suomessa, joka on kasvattanut hurjasti kysyntää. Se on helppohoitoinen, hellävarainen ja hyvin luonnollinen.

Kun aloitin 2022 Beaded Weft- tekniikan, Suomessa ei myyty tarvikkeita eikä tietenkään koulutuksia ollut. Harjoittelin tekniikan itse ja tein paljon virheitä matkan varrella. Tästä syystä haluan tarjota alan ammattilaisille intensiivisiä koulutuksia, jonka myötä pääsee heti tekemään upeita hiuksia ja luomaan yksilöllistä lopputulosta asiakkaillesi. Saat koulutuksen aikana henkilökohtaista opetusta ja tietenkin tukea myös koulutuksen jälkeen tuleviin haasteisiin.

Olen kouluttanut kevään 2024 aikana 73 beaded weft kampaajaa ympäri Suomea. Koulutuksissani opit paljon käytännön vinkkejä, jotka nopeuttavat työtäsi ja pääset toteuttamaan pidennystekniikkaa asiakkaille hyvin nopeasti. Itseoppineena minulla on paljon monipuolista kokemusta beaded weft pidennyksistä. Olen tehnyt erittäin haastaviin hiuksiin ja tuon esille omia virheitäni sekä kuvamateriaalia, joiden avulla on helppo oppia. Suurin osa opettamistani kampaajista ovat päässet tekemään nauhapidennyksiä vaikka ei olisi aiemmin koskaan tehnyt mitään muita pidennyksiä. Seuraa koulutuksia Instagramissa: @weftextensions.education 

Pidän ryhmäkoulutuksia ja 1:1 koulutuksia Espoossa. Toimin Pastell Hair Ambassadorina ja koulutan Pastell tiimin kanssa ympäri Suomea. Alta pääset tutustumaan ja ilmoittautumaan Espoon koulutuksiin.

RYHMÄKOULUTUKSET 

Teoria + Hands-on 5h. Intensiivinen koulutuspäivä sisältää kattavasti koko pidennyspalvelun kokonaisuuden, josta saat hyvät valmiudet heti liiketyöhön. Käymme intensiivisesti läpi 2 eri kiinnitystapaa, nopean move-up huollon, sävyjen yhdistämisen, hinnoittelun ja pidennysasiakaskunnan rakentamisen. Kurssi sisältää lyhyen teoriaosuuden ja koulutusmateriaali tukee sinua myös koulutuksen jälkeen. Työskentelemme vaiheittain, jolloin oppiminen on mukavaa ja tämä valmistaa sinut ajallisesti ripeään työskentelyyn. 

Koulutus sisältää: tarvikkeet, sähköisen koulutusmateriaalin, diplomin, kevyen aamupalan & lounaan ja -15% Pastell. alennuksen 

Tarvikkeet: tarvikelaukku, miniklipsit, neulat, rengassilmukka, sakset, pihdit, ommelratkoja, ositussormus, 3 lankarullaa, 4 helmirasiaa (500kpl/rasia)

HINTA 330€ +ALV 24%

SIJAINTI: HIUSSTUDIO GYLE - MAJURINKATU 15, 02600 ESPOO

Harjoitukset tehdään harjoituspäihän. Ota mukaan omat hiusklipsit ja piikkikampa. Saat muut tarvikkeet koulutuspäivänä. Ilmoitathan mahdolliset ruoka-allergiat. 

PEERUUTUS: on tapahduttava viimeistään 25 vuorokautta ennen koulutuksen ajankohtaa. Myöhästyneestä peruutuksesta veloitetaan 50% kurssimaksusta. Jos kurssi peruutetaan 10 vuorokautta myöhemmin tästä veloitetaan koko kurssimaksu. Koulutus on oltava maksettuna koulutuspäivänä.

ILMOITTAUDU LOMAKKEEN KAUTTA

1:1 YKISTYISKOULUTUKSET

Koulutuspäivän aikana toteutat beaded weft työn livemallille yhdessä kouluttajan tuen avulla. Päivä keskittyy vahvasti työskentelyyn, jossa opit weftien määrän käytön, oikean sävyn valinnan ja yhdistämisen sekä pidennyksien häivyttämisen leikkauksen ja muotoilun. Saat henkilökohtaista apua pidennys työn toteuttamiseen ja erittäin hyvät valmiudet liike työhön. Saat tehdystä työstä valmista some materiaalia, jolla pääsee markkinoimaan uutta pidennystekniikkaa nopeammin. Koulutusmateriaali sisältää teoriaa tekniikasta, työskentelyvaiheet, ohjekuvia ja hinnoittelutaulukon, joka tukee sinua kouluttautumisen jälkeen. 

Koulutus sisältää: tarvikkeet, sähköisen koulutusmateriaalin, diplomin, kevyen aamupalan & lounaan kouluttautujalle ja mallille sekä -15% Pastell. alennuksen

Tarvikkeet: tarvikelaukku, miniklipsit, neulat, rengassilmukka, sakset, pihdit, ommelratkoja, ositussormus, 3 lankarullaa, 4 helmirasiaa (500kpl/rasia)

HINTA: 430€+ ALV 24%

SIJIANTI: HIUSSTUDIO GYLE - MAJURINKATU 15, 02600 ESPOO

OHJEITA LIVEMALLIN HAKUUN:

  • Mallin hiuksia ei värjätä koulutuspäivänä. Edelliset pidennykset otetan pois ennen koulutuspäivää. Lähetä selkeitä kuvia mallin hiuksista ja konsultoi alustavasti Elmen kanssa. Malille voi toteuttaa tuuhennuksen tai pidennyksen.

  • Malli on käytettävissä klo 10-15. Malli kustantaa hiusten laiton koulutushintaan. Hinta sisältää mallin hiukset ja K18 Damage Shield shampoon + hoitoaineen (53ml+53ml). Hinta riippuu työhön käytetystä hiuksen määrästä. 

    45cm tuuhennus 216-400€ (norm. 313-537€)

    45cm pidennys 584-768€ (norm. 779-1002€

    60cm tuuhennus 296-560€ (norm. 393-697€)

    60cm pidennys 824-1088€ (1019-1322€)

Toteutus: 1:1 koulutukset sovitaan yhdessä Elmen ajankohtana ma-pe klo 10.00.  Ota mukaan omat työskentelytavarat; hiusklipsit, sakset, muotosakset, piikkikampa, kampa ja pyöröharja. Saat muut tarvikkeet ja mallin hiukset koulutuspäivänä. Ilmoitathan mahdolliset ruoka-allergiat. PEERUUTUS tai ajan siirto on tapahduttava viimeistään 10 vuorokautta ennen koulutuksen ajankohtaa, muutoin koulutuksesta veloitetaan 50% kurssimaksusta. Huomioithan tämän myös hiusmallillesi.

ILMOITTAUDU LOMAKKEEN KAUTTA JA SOVI AJANKOHTA ELMEN KANSSA + MALLIN KONSULAATIO.