BEADED WEFT PIDENNYKSET


Ommelpidennys on uusi pidennysmenetelmä, joka sopii kaikille hiuslaaduille. Tässä tekniiikassa ei käytetä teippiä tai liimaa. Ommelpidennyksissä käytetään pieniä helmiä, joiden avulla hiusrivistö ommellaan hiuspohjaa vasten. Riippuen lähtötilanteesta ja halutusta lopputuloksesta hiusrivejä voi laittaa 1-4 kpl. Pidennyksien esnimmäiseen laittoon varataan hyvin aikaa, jotta ne tehdään huolellisesti. Huoltoväli on n. 8-12 viikkoa. Pidennyksissä käytämme Pastell-hiusta, josta löytyy pituudet 45cm ja 60cm. Hius on hyvin vahva, sileä eikä se mene takkuun. Tässä tekniikassa samoja hiuksia voi käyttää useammin, jopa vuoden. 

ILMAINEN KONSULATAATIO: Käymme läpi toiveesi, jolloin tiedämme paljonko hiusta tarvitsee ja saat tarkemman hinta-arvion koko työstä. Ensimmäinen laitto sisältää hiusten ompelun, leikkauksen ja kihartamisen.

Pidennystöiden tuntiveloitus 78€/h  7.3.24 alkaen

UUSI LAITTO:  195-351€ (uusi asiakas/hiukset)

HIUKSIEN HINTA: 45cm 148-591€      60cm 212-1055€

HUOLTO:  1h- 2,5h. Huollot ei ole varattavissa netissä. 

Näet laadukkaammat kuvat instagramissa.

PASTELL HOITO-OHJE

- Käsittele hiuksia ja kiinnityskohtaa hellävaraisesti.

- Käytä kosteuttavia ja silottavia tuotteita. Älä käytä runsaasti proteiineja sisältäviä/rakennepaikkaavia tuotteita. Käytä jätettäviä hoitoaineita hillitysti, koska liiallinen öljy tai silikoni voi tehdä hiukset tahmeiksi. 

- Käytä aina lämpösuojaa kun muotoilet pidennyksiä. 

- Testaa aina sävyttäviä tuotteita pieneen hiusosioon ennen käyttöä. Hiukset tulee värjätä vain kampaamossa. 

- Selvittele hiukset aina latvasta alkaen. Harjaa hiuksesi useita kertoja päivässä. Kuivattele hiukset aina pesun jälkeen ja letitä ne yön ajaksi.

- Pesuväli suositus on 3-4 päivää. Käytä haaleaa vettä, älä märkäkampaa. Pese shampoolla vain hiuspohja. Käytä runsaasti hoitoainetta vain pituuksiin. Älä pese hiuksia alaspäin. 

- Suojaa hiukset uima-altaassa ettei kloori vahingoita hiuksia. Saunassa suojaa hiukset kuumuudelta pyyhkeellä. 

Jos sinulla on kysyttävää niin olethan yhteydessä Elmeen

 040-8092023.


SUOSITTELEMME

BONDPRO.

Hiustenhoitokäsittely, joka vahvistaa, kosteuttaa ja paksuntaa hiusta. Tuuheammat hiukset, joita on helpompi käsitellä. Hoito auttaa myös hiusten takkuiluun ja sen kesto on noin 25 pesua. Hoidon voi tehdä muun työn yhteydessä tai erikseen. 

Vaalennuksissa BondPro suojaa hiusta vauriolta ja auttaa meitä kampaajia toteuttamaan isommatkin vaalennustyöt haastavissa hiuksissa. 

KIILTOSÄVYTYS. 

Kiiltosävytykset tehdään usein miten raitojen yhteydessä. Tällä voidaan taittaa ei haluttuja sävyjä ja freesata kulunutta väriä. Kiiltosävytys antaa ihanan pehmeyden ja kiillon, sen pysyvyys on noin 25 pesua.

Kun hiusta vaalennetaan sieltä "poistetaan" väripigmentit ja sävytyksellä ne lisätään takaisin. Sävytyksen voi tehdä värin yhteydessä tai erikseen ja se tehdään kosteeseen hiukseen.  


GOLDWELL & ELUMEN

Väriaineina käytämme Goldwell ja Elumen värejä. Goldwell värit antavat ihanan kiillon, pehmeän ja luonnollisen lopputuloksen. Niissä on myös mieto tuoksu.

Elumen on suoraväri, joka antaa erinoimaisen kiillon, värin pysvyyden, harmaan peiton ja paksuntavan vaikutuksen hiukseen. Jos sinulla on väri allergiaa tai muuta herkkyyttä päänahassa, Elumen on sopiva väriaine. Kun haluat pysyvät ja kirkkaat punertavat värit niin Elumen antaa upean lopputuloksen. 

KMS

Meiltä saat KMS sarjan muotoilutuotteet. Kaikissa tuotteissa on aina kaksi luonnon raaka-ainetta. Sarja on luonnon ystävällinen ja tuotteet valmistetaan kierrätetystä muovista vähänpäästöisesti.

Tuotteet ovat erittäin laadukkaita ja riittoisia. Valikoimasta löytyy kaikille hiuslaaduille sopivat tuotteet. Niissä on myös erittäin ihanat ja raikkaat tuoksut.